• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У США говорять про високі шанси України на асоціацію

Новий посол США Джеффрі Пайетт вважає достатньо високими шанси на підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС у листопаді.

Асоціація з ЄС позбавить українців спецмита на імпортні авто

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара заявив, що в разі підписання Україною Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським союзом рішення про запровадження спецмита на імпортні автомобілі буде скасовано автоматично.

Влада розв'язала президентську кампанію - Тягнибок

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок вважає, що в країні вже розпочалася президентська кампанія.

Азаров втратив свого вірного спільника по Кабміну

У п'ятницю, 23 серпня, написав заяву про звільнення перший заступник керівника секретаріату кабінету міністрів України Юрій Аністратенко.

Заслуги третього ступеня, або Орден на спину

Третій сорт, як відомо, - не брак, і те, що у Юрія Іванющенка, Віталія Захарченка і Давида Жванії є заслуги перед президентом - не секрет. А що оцінив він їх у третю ступінь, нагородивши, відповідно, орденами «За заслуги» III ступеня, так це справа тонка, повна нюансів. Борису Дейчу, наприклад, можна дати Героя України, він вже старенький. Тих, що молодший, не можна позбавляти перспективи.

Справа Мельника: чому ректора «злили», але дали втекти

Відмова піти з посади, опір реорганізації Ірпінської вузу, війна Азарова проти Арбузова-Клименко - далеко не повний перелік версій зникнення скандального ректора вузу, які Контрактам озвучили експерти.

Невідома Одеса: слідами Вороб'янінова - до Карантинної балки

Типовий турист в Одесі ходить по колу: Соборна площа - Грецька площа - Дерибасівська - Міський сад - Оперний театр - Приморський бульвар - Тещин міст - вулиця Гоголя - Сабанеев міст - Катерининська площа - Дерибасівська. Відхилення можливі, але все одно не далі кількох навколишніх кварталів.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»