• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 29.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Киян змусять по-новому платити за проїзд у метро

Різна оплата за проїзд у Київському метрополітені залежно від тривалості та дальності поїздки буде введена найближчим часом.

В опозиції вигадали новий засіб тиску на більшість

Народні депутати фракцій «Батьківщина» та «УДАР» вважають, що питання призначення київських виборів має стати однією з вимог у переговорах з провладною більшістю щодо голосування євроінтеграційних законопроектів.

Російський олігарх має намір засудити Добкіна

Президент грецького футбольного клубу ПАОК, російський бізнесмен Іван Саввіді має намір судитися з головою Харківської облдержадміністрації Михайлом Добкіним через недоброзичливий коментар на свою адресу.

Україна знизила свої газові апетити

Україна в січні-липні 2013 року скоротила споживання газу на 7,5% (на 2 млрд 485,5 млн куб. м) порівняно з аналогічним періодом 2012 року - до 30 млрд 474,9 млн куб. м.

Легким рухом руки, або Як ділити будемо?

Офіційна політекономічна доктрина, підтримувана всіма сучасними державами, пояснює існування благ таким чином. Існують, каже вона, блага двох видів - приватні та суспільні (public goods). Приватні блага люди виробляють і купують собі самі в необхідних кількостях. Суспільне ж благо вирізняється різними дивовижними особливостями.

Бюрократ стежить за корупціонером: як будуть перевіряти декларації чиновників

Декларації чиновників перевірятимуть чиновники рангом вище. Звіти служителів народу про доходи повинні публікуватися в інтернет. Депутатські законопроекти підлягають антикорупційній експертизі. Мін'юстівський реєстр корупціонерів зроблять відкритим. Правда, поки незрозуміло, - це буде дошка ганьби або пошани. Адже, здається, сьогодні бути чесною «білою вороною» вже більш ганебно, ніж брати хабарі.

Міжнародний фестиваль емалі (фоторепортаж)

Національний музей українського народного декоративного мистецтва та Творча майстерня Олександра Бородая представляють Другий міжнародний фестиваль емалі в Україні, який присвячується пам'яті Юлії Бородай. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»