• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 30.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Українцям заборонять переходити на індивідуальне опалення 

Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді ввести комплекс обмежувальних заходів щодо переходу квартир на індивідуальне опалення і гаряче водопостачання. 

Путін збентежений діями своїх митників щодо України - Янукович 

Президент Віктор Янукович заявив, що Україна буде розвивати відносини з Європейським Союзом та Митним союзом враховуючи свої власні інтереси. 

Україна залишилася без авіаційних контрактів 

У нинішньому році одна з найбільших галузевих виставок у світі - авіакосмічний салон МАКС - не приніс Україні великих контрактів. 

Тягнибок пояснив, чому його не покликали до Європарламенту 

Лідер фракції «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що його не запросили на засідання комітету Європарламенту з питань закордонних справ через те, що більшість комітету є представниками лівих сил. 

Мімікрія брендів: топ-5 українсько-китайських гаджетів 

Частина подібних пристроїв збирається на вітчизняних підприємствах з китайських комплектуючих. Ще частина є готовим продуктом азіатських умільців, на який просто штампується розкручена українська торгова марка. Контракти склали список вітчизняних компаній, які продають електронні пристрої під власними брендами. 

Прострочена поставка: особливості строків позовної давності за договорами поставки 

Мабуть, кожен підприємець, а юрист й тим паче, хоча б раз за життя зіштовхувався з договором поставки. Так, за умовами Цивільного та Господарського кодексів за договором поставки продавець (постачальник), який здійснює підприємницьку діяльність, зобов'язується передати у встановлений строк (строки) товар у власність покупця для використання його у підприємницькій діяльності або в інших цілях, не пов'язаних з особистим, сімейним, домашнім або іншим подібним використанням, а покупець зобов'язується прийняти товар і сплатити за нього певну грошову суму. 

Екскурсія підвалами Массандри (фоторепортаж) 

Одним з популярних туристичних місць в Ялті є Головний подвал Національного виробничо-аграрного об'єднання «Масандра». Тут витримується і зберігається власна продукція підприємства і перлини виноробства з усього світу. Колекція є однією з найбільших - вона налічує близько мільйона пляшок, - і в 1998 році була занесена до Книги рекордів Гіннеса. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»