• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 01.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

З 1 вересня українцям двічі «покращили» життя

З 1 вересня впроваджуються обмеження на розрахунки готівкою, а також набув чинності утилізаційний збір на автомобілі.

Автори економічної стратегії України «схибили» на 12 мільярдів гривень

За підсумками восьми місяців 2013 року недобір податкових надходжень до держскарбниці може скласти від 8 до 12 млрд грн, в порівнянні з бюджетним розписом на цей період.

Російський дипломат побажав Україні вступити в ЄС через тисячу років

Якщо Україна вступить до ЄС, то це станеться не раніше, ніж років через тисячу. Таку думку висловив постійний представник Росії при ЄС Володимир Чижов.

Бувайте, голі дівчата, або Карнавалу не буде

Минулого тижня з'ясувалося, що журналістів бити наразі краще не треба, а дівчат без відповідного посвідчення - дуже навіть можна, і вам за це нічого не буде. Більше того, народ ще і підтримає радісними оплесками. Відлупцюй Вадим Тітушко когось з FEMEN, носили б його на руках і пригощали пивом.

Круті штучки: автомобільне майбутнє очима компанії Bosch

Раз на два роки компанія Bosch на спеціальному прес-брифінгу демонструє свої новітні технології для звичайних і не зовсім звичайних машин завтрашнього дня. Цього року на закритому полігоні в Боксбергу було представлено технології, що роблять життя водія комфортнішим і безпечнішим, а також... автомобіль, що їде без допомоги водія.

Ворог держави: борці з державною системою на всі часи

Їх життя було яскравим, їх кінець - трагічним. Що рухало людьми, які в різний час повставали проти держави? Сучасники вважали їх бандитами і бунтарями, але в наші дні вони стали справжніми ідолами для радикалів різних напрямків. Контракти презентують свою четвірку найнепримиренніших борців з системою.

Ford Tourneo Custom: універсальний цивільний (фоторепортаж)

Бажаєтевідчути себе водієм маршрутки - надзвичайно комфортної для пасажирів і незвично зручної для водія? Або вантажного фургона - місткого та економного? Або драйвером офіційної делегації? Тоді вам за кермо нового Tourneo.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»