• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 02.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Сотні міліцейських чиновників стали «липовими» учасниками бойових дій

У період з 2000 по 2012 роки статус учасника бойових дій за «операції в Косово» отримали 385 військовослужбовців МВС, які ніколи не перебували там у якості національного контингенту або персоналу.

Депутат-«регіонал» висловився проти асоціації з ЄС

Президент АТ «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв вважає, що підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС згубно позначиться на високотехнологічних галузях економіки.

Продажі автомобілів в Україні рвонули вгору

Продажі автомобільного транспорту в Україні (нового і вживаного) в серпня 2013 року зросли на 36% до попереднього місяця і на 44% до серпня 2012 року - до 43,958 тис. од.

Герцогство Україна: чому Янукович не зможе захистити наш суверенітет

Віктор Янукович став не просто гарантом Конституції, а й гарантом української незалежності - принаймні, саме до таких висновків дійшли деякі політики та журналісти на тлі так званої «торгової війни» між Москвою і Києвом.

Готівкові заборони

Три відносно чесні способи обійти безготівковий розрахунок при проведенні операцій між фізособами, які підлягають нотаріальному посвідченню.

Подорож в голову Януковського

Цей день для київського психіатра Сергія Володимировича Бикова повинен був завершитися о 16:00, коли у нього закінчувався прийом у VIP-поліклініці, яка обслуговує вищих чиновників країни.

Виставка «Велике і не дуже» (фоторепортаж)

Роботи виставки «Велике і не дуже» присвячені творам художників двадцятого століття, чиї полотна, хоч і продаються за мільйони доларів, рідко знаходять розуміння у простого люду.

 

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»