• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Путін: Куди б не йшла Україна, все одно десь зустрінемося

Росія з повагою сприйме рішення України укласти угоду про зону вільної торгівлі з ЄС, але буде змушена захищати власні інтереси.

Ахметов взяв кредит, щоб розрахуватися з державою

«ДТЕК Дніпрообленерго» за результатами тендеру уклало угоду з ВАТ «Державний ощадний банк України» на відновлювальну кредитну лінію у розмірі 500 млн грн.

У МВС розповіли про нові штрафи для водіїв

Кабінет міністрів України підготував підвищення штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

Орендна революція: «Гуллівер» відбирає орендарів у «Мандарин-Плази»

Відкриття нового ТРЦ «Гуллівер» стало причиною відмови від оренди площ одного з головних і найстаріших орендарів торгового центру «Мандарин-Плаза» - рітейл-мережі «Фуршет». Рітейлер вирішив закрити свій преміум-супермаркет «Гурман», який працював у «Мандарин-Плаза» протягом останніх десяти років. Його місце в торговому центрі займе преміальний супермаркет Le Silpo компанії Fozzy Group.

Аналітики Сбербанку очікують на валютну кризу в Україні

Експерти Центру макроекономічних досліджень Сбербанку РФ оцінили ймовірність валютної кризи в Білорусі, Казахстані та Україні на основі математичної моделі для 27 країн, що розвиваються. Аналітики дійшли висновку, що найбільша вірогідність валютної кризи протягом наступних 12 місяців відзначена в Україні - 82%. Тоді як в Білорусії 59%, а в Казахстані 12%.

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 5 - 12 вересня

Майбутній тиждень потішить столичних шанувальників поезії та екстремальних видів спорту.

Міжнародний авіаційно-космічний салон МАКС 2013 (фоторепортаж)

Минулого тижня, з 27 серпня по 1 вересня, в підмосковному Жуковському пройшов XI Міжнародний авіаційно-космічний салон МАКС 2013. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»