• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Про що говорять цього ранку

Росія вважає Україну колонією з антиекономічний мотивацією

України економічно вигідніше вступити до Митного союзу, але, швидше за все, вона підпише угоду про співпрацю з Євросоюзом.

Міндоходов знайшло спосіб постійно підвищувати розмір держмита

Міністерство доходів і зборів України пропонує прив'язати держмита до визначеної законом про держбюджет мінімальної заробітної плати, а відтак, поступово підвищувати їх разом із зростанням останньої.

Історія про безмозкого Мішу, або Життя, несумісне з головою

Ви, напевно, відразу вирішили, що далі буде про одного відомого губернатора. У якомусь сенсі, і про нього теж, звичайно.

Насамперед літаки: головні події авіасалону МАКС 2013

Тиждень тому в підмосковному Жуковському завершився XI Міжнародний авіаційно-космічний салон МАКС 2013. Контракти побували на найбільшому авіафорумі пострадянського простору.

У пошуках нового Януковича

Чим займуться майбутні кандидати в президенти цієї осені?

Ford Tourneo Custom: універсальний (солдат) цивільний

Прагнете відчути себе водієм маршрутки - надзвичайно комфортною для пасажирів і незвично зручною для водія? Або вантажного фургона - місткого та економного? Або драйвером офіційної делегації? Тоді вам за кермо нового Ford Tourneo Custom.

Взуття цієї осені: як дотриматися вимог ділового дрес-коду

Ділове взуття це гладка шкіра, певні форми і мінімум декору. Воно не привертає уваги і не буває акцентним - воно доповнює образ. Утім «непомітність» зовсім не означає незначність. Підберете до ділового костюма не ті туфлі - і угода може зірватися.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»