• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 09.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Яценюка викликали на допит в прокуратуру 

Сьогодні голова політичної ради партії Батьківщина, депутат парламенту Арсеній Яценюк прибув на допит до прокуратури Києва. 

У Путіна пророкують Україні дефолт через 2-3 місяці 

Україні загрожує дефолт, який може статися вже через 2-3 місяці, заявив сьогодні радник президента Росії Сергій Глазьєв. 

Пинзеник звинуватив Азарова в допомозі багатим 

Кабмін має переглянути дотації споживачам газу, оскільки зараз величезні кошти спрямовуються на підтримку людей, які не відповідають критеріям бідності. 

Інтеграція феодалів: чому Путін не оголошує війну Лукашенку? 

В Україні по-різному ставляться до тижневої показової блокади вітчизняних товарів на російському кордоні. Хтось називає її репетицією перед майбутніми економічними випробуваннями, хтось стверджує, що війна вже почалася. 

Посилки — цілодобово: чи замінять кур’єрів термінали самообслуговування? 

У столиці вже в багатьох пожвавлених місцях з’явилися загадкові блоки з шухлядами — називаються вони поштовими терміналами. Суть цього сервісу в тому, що дистанційні торговці та інтернет-магазини зможуть доставляти через них посилки з товарами своїм роздрібним клієнтам. 

Україні загрожує кредитна криза 

Країна увійшла до числа лідерів за вразливістю відтоку капіталу. 

Авіафестіваль «Лиман» (фоторепортаж) 

7 вересня в одеському Гідропорту, який знаходиться між Хаджибейськім та Куяльницьким лиманом, стартував щорічний фестиваль легкомоторної авіації. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»