• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 10.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

В уряді вирішили змінити «утилізаційний» податок

Мінекономрозвитку підготувало зміни до закону про утилізаційний податок на імпортні автомобілі для його узгодження з нормами СОТ і усунення дискримінаційних положень.

Найголовніший важіль: як вгамувати бунтівників з Партії регіонів

Зустріч президента Віктора Януковича з депутатами від Партії Регіонів заслуговує того, щоб бути вписаною в економічну історію України у якості прикладу того, як насправді працюють владні важелі.

Мільярд на веб-камери на виборах витрачений даремно

Рахункова палата вважає неефективною витрату майже мільярда гривень на систему відеоспостереження на виборах.

Віктор Пинзеник: влада сподівається на диво, а даремно, дива бувають тільки в казках

В інтерв'ю Контрактам народний депутат від УДАРу, екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник розповів про те, що Україна зобов'язана скористатися торговельною війною з Росією для виходу на нові ринки; на чому тримається стабільність гривні, незрозуміло; утилізаційний збір виявився звичайним митом на авто.

Симоненко має намір передати документи з референдуму в ЦВК до середи

Документи для реєстрації ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу, затвердженої на зборах громадян 8 вересня, будуть передані до Центральної виборчої комісії не пізніше середи 11 вересня.

5 міст, які розорилися на Олімпіадах

Помилки влади при організації спортивних заходів призводять до величезних боргів.

Змагання Кozak Challenge (фоторепортаж)

У рамках спортивно-музичного фестивалю екстремальних видів спорту Free Games 2013, в Україні вперше відбулося нереальне випробування для неймовірних людей - гонка на виживання Kozak challenge.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»