• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 12.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія програла інформаційну війну в Україні

Росія програла інформаційну війну Україні, бо не презентувала позитивні сторони участі у Митному союзі, вважає соціолог компанії Research & Branding Group Євген Копатько.

Складності асоціації України: геї - вже не камінь спотикання

Ані митний тариф, ані права ув'язнених, ані судові новації, ані інші дискусійні ініціативи з «європакета» не зустріли такого затятого опору в парламенті, як так званий «гейському закон», що виявився ширмою.

Росія може задіяти проти України військовий тиск

Віце-спікер Верховної Ради, «свободівець» Руслан Кошулинський не виключає спроб військового тиску на Україну з боку Росії у разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Мова системи, або Влада над лохами

Скандал з оперною співачкою, яка, як кажуть, когось образила в «мовному питанні» - прекрасна ілюстрація того, як працює держава і, зокрема, принцип «розділяй і володарюй».

Їх честь: як вибирають суддів

На відкрите тестування кандидати в судді приїжджали на Лексусах і Мазератті. Але відмінників серед них поки не знайшлося: максимальний бал - 31 з 40 можливих, хоча питання тестів були не дуже складними. Мабуть, екзаменовані доберуть бали своїми моральними якостями.

У США конфіскують нерухомість російських чиновників

Нечисті на руку росіяни можуть втратити нерухомість в Нью-Йорку на суму $ 230 млн.

Новий прапор Росії (фоторепортаж)

Артемій Лебедєв на своїй сторінці в Livejournal оголосив конкурс на кращий дизайн прапора Росії. Читачам пропонується вибрати кращу роботу з 23 варіантів, що потрапили в шорт-лист, який ми і пропонуємо вашій увазі.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»