• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Києві відкрили найбільший у світі KFC Drive

ТОВ «Глобальна ресторанна група-Україна» відкрило заклад швидкого харчування KFC загальною площею 1,7 тис. кв. м у Києві.

У Європі вирішили поквапитися з відкриттям зони вільної торгівлі з Україною

Європейський Союз повинен погодитися на якнайшвидше введення в дію договору про створення поглибленої зони вільної торгівлі з Україною, що є частиною угоди про асоціацію, яку сторони планують підписати на саміті «Східного партнерства» у листопаді цього року.

Партія регіонів тримається винятково на страху, - вигнаний з Ради Марков

Політик Ігор Марков заявляє, що на народних депутатів від фракції Партії регіонів чиниться тиск з метою змусити парламентарів голосувати за рішенням керівництва політсили, а позбавлення його депутатського мандата є прикладом того, що буде з іншими нардепами у разі їх незгоди.

Понти дорожче за гроші: кого і за що в нашій країні осипають державними нагородами

Цього року 11 осіб до Дня незалежності отримали звання Героя України та орден Держави. Більшість нагороджених президентом - «любі друзі» Віктора Януковича, які в минулому надавали йому якісь послуги.

Увага, повітря: що може протиставити Сирія американським бомбардуванням

Сподівання на врегулювання конфлікту в Сирії шляхом передачі хімічного арсеналу під контроль міжнародного співтовариства, здається, не виправдаються. Принаймні, вчорашні заяви президента країни вочевидь не сприяють мирному вирішенню питання.

Бізнес-ідея: крилаті купюри

Як заробити на продажу живих метеликів.

«Шоу динозаврів» у Києві (фоторепортаж)

У Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ, Київ) 10 вересня розпочала роботу виставка «Шоу динозаврів».

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»