• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 15.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Ринку легкових автомобілів в Україні пророкують обвал

Продажі нових легкових автомобілів в Україні в 2013 році можуть скоротитися на 10-13% порівняно з 2012 роком - до 190-195 тис. од.

Захист Тимошенко готує нову судову атаку на Фірташа

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко має намір ще раз подати в американський суд позов до українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

В опозиції звинуватили американську газету в провокаціях проти України

Народний депутат України В'ячеслав Кириленко вважає провокацією статтю в американській газеті про нібито постачання до Сирії російського озброєння через територію України.

Любовь, похожая на сон, або Картонне щастя

Життя - штука образлива. Ні, само по собі воно цілком нічого, краще, ніж навпаки, але завжди в житті знайдеться той, хто образить. А вже політика чи не найбільш образлива частина життя. Тут всі один одного троля, шпиняют, чморят, ображають і іншими методами псують настрій. Але ж є спосіб обійтися без цих болючих ударів по самолюбству.

Бюджет сім'ї: хто профінансує стрімко наростаючий дефіцит державних фінансів

«Титанік», керований найкращими матросами і створений геніальними інженерами сучасності, пішов під воду за 2,5 години, отримавши пробоїну розміром у 100 м. Бюджет України, біля штурвала якого стоять далеко не найвідважніші «капітани» і чиєю розробкою займалися не найіменитіші «фахівці», вперто тримається на плаву, навіть попри порівнянну з теплоходом діру в дохідних статтях.

Михайло Іллєнко: «Бракує непереможних. Нема кому заздрити»

Після небаченого для українських кінострічок успіху фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» його творець, кінорежисер Михайло Іллєнко приступив до зйомок проекту «Толока» за мотивами балади Т.Шевченка. Контракти поспілкувалися з кінорежисером про найболючіше.

Роман про українських заробітчанок: помирати до закінчення робочого дня заборонено

У видавництві «Клуб сімейного дозвілля» вийшов новий роман Наталки Сняданко «Фрау Мюлер не налаштована платити більше». 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»