• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Луценко пророкує «холодну війну» в 2015 році

Лідер ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Луценко принципово наполягає на визначенні єдиного кандидата від опозиції на президентські вибори 2015 року.

«Свобода» збирається блокувати Раду

Парламентська фракція ВО «Свобода» може заблокувати роботу ВР в тому випадку, якщо парламент 19 вересня розглядатиме законопроект № 2937 про дозвіл на приватизацію української газотранспортної системи.

Ми наш, ми новий світ збудуємо: Топ-10 законопроектів сезону

3 вересня відкрилася третя сесія Верховної ради VII скликання. Контракти дізналися, чим займуться народні депутати в найближчі чотири місяці.

Італійці з мізерними доходами швидко втрачають зір

В Італії люди похилого віку стають шахраями, прикидаючись інвалідами, щоб вибити держдопомогу.

Найкращі українські книги 2013 року

Журі традиційного для Форуму видавців конкурсу «Найкраща книга року» цього разу мало клопіт з вибором. В результаті володарями гран-прі стали одразу три видання. Усього лауреатів 19. Але ще 390 учасників, на яких не вистачило призів, заслуговують на головну відзнаку – увагу читача.

Форум видавців: нотатки на коліні

Минулого тижня Львів окупували видавці, письменники і читачі. На цьогорічний Форум видавців привезли 100 тис. книжок, з них майже 10 тис. – це нові видання, приїхали 362 автори та 220 видавців. У програмі – 800 заходів та 250 автограф-сесій, які проходили на понад 40 майданчиках – у кав’ярнях, бібліотеках, концертних залах та просто неба.

7 найкращих кейсів у сфері лояльності клієнтів

На IX Міжнародному форумі «Лояльний покупець: де у нього кнопка?», який відбудеться 2-3 жовтня в Києві в новому конгрес-центрі готелю «Космополіт», будуть широко висвітлені новітні підходи до управління позитивним купівельним досвідом у різних сегментах ринку. Про що ж розкажуть представники таких компаній та програм лояльності, як «Білий вітер», «Малина», «Стаєр», FISHKA, Watsons та інші?

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»