• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 18.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Питання Тимошенко вирішуватимуть після підписання асоціації, - Литвин 

Питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко буде вирішуватися в процесі ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС, вважає голова комітету з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин. 

Влада погодилася на умови опозиції по Рахунковій палаті 

В опозиції заявляють, що влада приймає умови опозиціонерів у питанні формування Рахункової палати. 

57% росіян впевнені, що Росія може розпастися 

Більшість росіян - 57% - бачать загрозу територіальній цілісності своєї країн. 

Дворецький її величності: правила найму прислуги, і скільки це може коштувати 

Попит на домробітниць, нянь, водіїв, садівників та кухарів виріс у два-три рази за останні кілька років. Якщо раніше прислугу могли собі дозволити тільки дуже багаті люди або чиновники вищого ешелону, то зараз 60% наших клієнтів - так званий середній клас, статок якого становить від 8 тис. грн на кожного члена сім'ї. 

Уроки для України: чому гальмує сланцева революція в Китаї 

Shell зробила багатомільярдну ставку на розробку сланцевого газу в Китаї кілька років тому. Ця країна має найбагатші запаси сланцевого газу в світі, а її уряд зацікавлений у розширенні видобутку газу. 

«Арт і шоколад» (фоторепортаж) 

У «Шоколадному будиночку» Київського музею російського мистецтва проходить міжнародна благодійна виставка «Арт і шоколад», що представляє сучасний живопис художників України, Італії, Ірландії, Марокко, Німеччини, Польщі, Румунії, Угорщини, Франції та Швеції. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»