• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 19.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Кличко розставив крапки над «i» в питанні свого громадянства 

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявляє, що у влади немає законних підстав не зареєструвати його кандидатом у президенти, якщо він вирішить балотуватися. 

У Ющенка викрили політичну провокацію 

Прес-служба партії «Наша Україна» заявляє про наявність у Facebook несправжньою сторінки третього президента України Віктора Ющенка. 

У «регіоналів» проявилася фобія фотографів 

Депутати фракції Партії регіонів просять забезпечити їх безпеку в сесійній залі Верховної Ради України і захистити від фотографів, що знаходяться на балконі зали засідань. 

Вибори за новими правилами, або В будь-якому місці, у будь-який час 

Днями автору цих рядків попалося на очі повідомлення про законопроект депутата Балоги про «електронні скриньки для голосування». Проект передбачає установку «скануючого пристрою та периферійної апаратури» на урну. Метою розміщення цих девайсів є «автоматизований прийом, розпізнавання і підрахунок виборчих бюлетенів», а платник податків заплатить за це задоволення 400 млн грн. 

П'ять тез Тимошенко, або Гладко було на папері 

Юлія Тимошенко дала перше інтерв'ю більш ніж за півроку, і, можливо, останнє перед вивезенням її на лікування за кордон. Вона озвучила кілька тез, які можуть мати значення для майбутнього України в найближчі півтора року. Контракти проаналізували п'ять основних пунктів з інтерв'ю лідера опозиції. 

Іммігранти з Східної Європи працездатніші за сирійців, єменців і єгиптян 

Вихідці з колишніх республік СРСР багато працюють і не вимагають допомоги від держави. 

Фестиваль Meridian Czernowitz (фоторепортаж) 

З 6 по 8 вересня у Чернівцях проходив традиційний IV міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. Програма заходів включала поетичні читання, зустрічі з авторами, презентації нових книг, які були видані за участю Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz, музичні і театральні перфоменси. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»