• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Порошенко вирішив, що вся українська молодь - за Євросоюз

Вступ України до ЄС підтримує більше 50% українців, переважно - молодь.

Син Януковича дасть у борг власній компанії

Власник ПрАТ «МАКО Холдинг» Олександр Янукович надасть безвідсотковий і беззаставний кредит у 150 млн грн своїй власній компанії.

Януковичу дали строк через Тимошенко

ЕC чекатиме на рішення у справі Юлії Тимошенко до 15 жовтня.

Українцям анонсували державне обов'язкове медстрахування з 2016 року

Державне обов'язкове медичне страхування в разі cхвалення відповідного закону і формування законодавчої бази може запрацювати в повному обсязі з 2016 року.

Гіркі образи Путіна, або Їх вінчали не в церкві

Новина про те, що Володимир Путін у суботу, нарешті, повінчався, - дуже образлива. У першу чергу, вона образлива через те, що це ніяка не новина. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков обізвав її «суботніми інтернет-вправами від нудьги».

Epic fail: Нас уже не 52 мільйони, а комуністи досі в парламенті

Коли я чую слова «комуністи» і «референдум», мені в голову приходить тільки одна ідея – потрібно терміново провести референдум про заборону комуністичної ідеології в Україні. Як людиноненависницької.

Все по-чистому: ринок клінінгу на порозі нової війни

Тільки в цьому році попит на послуги клінінгових компаній виріс на 15-20%. Ажіотаж пояснюється просто: активізація будівельного ринку розширила список об'єктів, що потребують прибирання. Але заробити на бумі вдається не всім. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»