• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Прірва між країнами єврозони зростатиме, - прогноз 

E&Y прогнозує, що розбіжність між провідними і проблемними країнами Європи буде посилюватися. 

Ялтинська відлига: п'ять головних підсумків 

Щорічний форум YES в Ялті став генеральними оглядинами евродумок української правлячої верхівки. Контракти виділили п'ять меседжів цього заходу, який став останньою такого роду подією перед листопадовим самітом у Вільнюсі. 

Кваснєвський пояснив, як потрібно вирішити питання Тимошенко 

Вирішенням питання Юлії Тимошенко, що дозволить підписати угоду про асоціацію на саміті у Вільнюсі, стане дозвіл на її виїзд за кордон для лікування, заявив екс-президент Польщі Олександр Квасьнєвський. 

Лабіринт російського Мінотавра: що розуміють під добром і злом у Росії та США? 

Давно вже в російських ЗМІ не було такого зовнішньополітичного тріумфу, як у момент, коли стало відомо про готовність американців розглянути російську ініціативу про відмову Сирії від хімічної зброї.

Азаров розповів російським ЗМІ, як «Газпром» відлякує покупців 

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що через високу ціну на російський газ Україна буде змушена практично відмовитися від його закупівель. 

Гогольфfest 2013 (фоторепортаж) 

У Києві пройшов фестиваль сучасної культури Гогольфfest. Ініційований театральним режисером Владиславом Троїцьким, фестиваль змінив кілька локацій, припинив існування і минулого року знову відродився на території занедбаного експериментально-механічного завода в районі Видубичі. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»