• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія підключила ЗМІ до залякування українців (відео) 

Центральний державний канал «Росія» у випуску новин передбачив економічний крах України після підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. 

Знову хочеться в Париж: чому Україна мріє про Європу, але живе в Азії 

За лічені тижні до саміту у Вільнюсі лише відверті політичні маргінали говорять про згубність європейських прагнень України. Зараз модно бути проєвропейським. А навпаки - навіть небезпечно. Слабкий проросійський бунт у Партії регіонів був жорстко придушений Віктором Януковичем у самому зародку. «Тато» сказав: «До Європи» - значить, до Європи. 

Українцям нарахували по 1300 євро на душу населення 

Україна зайняла 48 місце в рейтингу найбагатших країн Global Wealth Report, який складає компанія Allianz. 

Володимир Огризко: «З Росією немає жодного партнерства! Є спроби загнати нас в «Мутний» союз» 

У ексклюзивному інтерв’ю Контрактам екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко розповів, що за рік після ймовірного підписання угоди про асоціацію можна розраховувати на безвізовий режим з ЄС; якщо проблему з Тимошенко вирішать, асоціацію з нами підпишуть на 105%; військової агресії з боку Росії повністю виключати не можна. 

Міліціонери, що прогавили Мельника, відмовляються визнавати свою провину 

Міліціонери Микола Бедрій та Василь Вдовиченко, яких звинуватили в службовій халатності, вважають себе абсолютно невинними у втечі екс-ректора Податкової академії Петра Мельника з-під домашнього арешту. 

Європрозріння Віктора Януковича 

Як лідер проросійської більшості став першим європейцем України. 

Odessa JazzFest 2013 (фоторепортаж) 

Одеса - батьківщина джазу. Як на мене - це аксіома. Щороку у вересні ми зустрічаємо Odessa JazzFest, який проводиться вже в тринадцятий раз. Цього разу фестиваль проходив з 19 по 22 вересня. Головним майданчиком проведення стала Одеська філармонія. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»