• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 25.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У ПР знайшли винних у приховуванні прибутку Єфремова 

У Партії регіонів кажуть, що не винні в тому, що декларація про доходи глави їхньої фракції Олександра Єфремова досі не оприлюднена. 

Прокурор в законі: як в Адміністрації президента реформуватимуть прокуратуру 

Реформа прокуратури має полягати не тільки у прийнятті нового профільного закону, який відповідатиме європейським стандартам, але і у впровадженні практики суворого дотримання його норм. 

Янукович сподівається на $14,3 млрд від МВФ 

Президент Віктор Янукович розраховує, що Міжнародний валютний фонд вже цього року погодиться відновити програму кредитування України. 

Удар у спину: інтернет переманює покупців одягу у традиційної торгівлі 

Розвиток онлайн-торгівлі в Україні призвів до погіршення показників роботи традиційного ритейлу. Цього року нові інтернет-магазини плодяться як гриби після дощу. Найбільш помітно розвивається сегмент віртуальних магазинів одягу. Їх активізація вже стала одним з факторів зниження відвідуваності торгових центрів і роздробу одягу. 

Рейтинг шести великих українських компаній скотився вниз 

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service услід за зниженням рейтингу України знизило рейтинги п'яти українських емітентів - компаній «Метінвест», «Донецьксталь», «Миронівський хлібопродукт», «Лемтранс» і Ferrexpo, а також енергохолдингу «Дтек» до «Caa1» з «B3 ». 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 26 вересня - 3 жовтня 

Події майбутнього тижня потішать столичних шанувальників музики, театру і позашляховиків. 

Найрентабельніші сфери АПК 

У яких галузях сільського господарства можна заробити цілий статок. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»