• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія визначила умови повернення цукерок Roshen на свій ринок 

Росія і Україна домовилися про врегулювання ситуації з поставками продукції компанії Roshen на російський ринок. 

Вогонь по своїх: як не стати жертвою в торговельній війні 

Торгова війна починається тоді, коли одна держава оцінює економічну політику іншої держави як несприятливу для себе і вживає відповідні заходи. Це універсальний зміст торговельної війни як явища. Але форми прояву цих воєн можуть бути різними. 

Асоціація з ЄС прискорить занепад української банківської системи 

Угода про асоціацію з Євросоюзом зашкодить відносинам України з її найбільшим торговим партнером Росією, з часом послаблюючи капіталізацію банків, якість їх активів і ліквідність. 

Про походження покарання за порушення справедливості 

У цій колонці хочу поділитися з читачем цікавим спостереженням з приводу того, як виникають ті чи інші соціальні концепти, які здаються нам звичайною річчю. Ось, наприклад, ідея «справедливості». 

Янукович зібрався допомогти Європі вийти з кризи 

Президент Віктор Янукович вважає, що приєднання внутрішнього ринку України до європейського економічного простору допоможе процесу виходу Європи з кризи. 

Як зберегти гроші в жовтні 

Рекомендації провідних фінансових аналітиків на наступний місяць. 

Острів Рюген (фоторепортаж) 

Рюген - найбільший острів Німеччини і один з найпопулярніших морських курортів країни, знаходиться в Балтійському морі. Загальна форма острова досить химерна, береги сильно порізані, їх вигини утворюють безліч заток, бухт, півостровів і мисів, а ландшафтне різноманіття просто вражає. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»