• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 27.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія заборонила в'їзд українським вагонам

Російська федеральна бюджетна установа «Регістр сертифікації на федеральному залізничному транспорті» призупинила Крюківському вагонобудівному заводу дію сертифіката на вантажні вагони.

«Свобода» вивісить зрадників України на «стовпах ганьби»

Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон вважає, що 148 народних депутатів, які звернулися до польського Сейму з проханням визнати геноцид на території Волині, а також 9 депутатів, які вийшли з парламентської фракції «Батьківщина», повинні бути занесені в «стовпи ганьби» як зрадники української нації.

У Європарламенті згадали, що українська євроінтеграція - частина ідеї Путіна

Заступник глави комітету Європейського парламенту з міжнародної торгівлі, депутат Павел Залевський вважає, що Україна, створюючи зону вільної торгівлі з Європейським Союзом, реалізовує ідею президента Росії Володимира Путіна про єдиний економічний простір від Лісабона, але не до Владивостока, а до Луганська.

Блукаючі по реєстрах: чому квартири українців вразливі для шахраїв

Нові правила реєстрації нерухомості, які набули чинності з початку року, виглядають непогано на папері. На практиці все виявилося набагато сумніше.

Дах більше не тече: кредитування ОСББ зрушило з мертвої точки

18 вересня в Україні був виданий перший в історії кредит об'єднанню власників багатоквартирних будинків. Його від Укргазбанку отримало ОСББ міста Миколаївки Донецької області. За словами голови ОСББ Тамари Ханін, гроші знадобилися для ремонту даху і основна частина роботи вже зроблена.

6 порад для переможця в лотереї

Як захиститися від родичів і податківців, якщо ви раптово розбагатіли.

Відкриття заводу ГК Inkerman International (фоторепортаж)

19 вересня 2013 під Севастополем пройшла церемонія введення в експлуатацію першого пускового комплексу другої черги будівництва найбільшого в Україні та СНД виноробного підприємства групи компаній Inkerman International. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»