• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 29.09.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Українцям не вистачає коштів на м'ясо

У середньому громадянин України споживає в рік у 1,3 рази менше м'ясної та молочної продукції, ніж передбачено нормою раціону.

Економіка розвалу: чому уряду не вдається домогтися економічного процвітання

Кажуть, вантажники в середньому живуть 50 років. Професійні хвороби і шкідливі звички не дозволяють зустріти старість. Українській економіці трохи більше двадцяти. Але хвороби, що вже проявилися, навряд чи дозволять їй протягнути навіть кілька років без реанімації.

Експерт: європейський курс України - втеча від Путіна

Євроінтеграція України не раціональний вибір української влади, а її втеча від президента Росії Володимира Путіна.

На круги своя: чому Шевельов виходить із харківського інциденту переможцем

Розбита меморіальна дошка Юрію Шевельову у Харкові та нашвидкуруч створений довкола цієї події скандал – загалом закономірні й передбачувані явища. Україна й українці зараз перебувають на такій стадії розвитку, коли пам’ятник Леніну стоїть у центрі Києва, але в центрі Полтави немає пам’ятника Мазепі. Тож чому мав отримати індульгенцію Шевельов у Харкові?

Стоянка свавілля: рейдерське захоплення автостоянок відбувається під заступництвом прокуратури

«У нас хочуть відібрати бізнес - автостоянки», - заявляє підприємець Дарницького району столиці Андрій Воробйов. Він і його колеги звернулися до журналістів за допомогою, в надії відстояти своє законне право вести бізнес у столиці.

До дідька ідіотів, або Не соромно бути дівчинкою

Треба визнати, світ стає людянішим. Звичайно, не весь, не завжди і, безумовно, не вже. Але таки так. Правда, на думку деяких місцевих діячів і супутньої армії нероб, світ виключно жорстокий до України.

По гриби з Honda (фоторепортаж)

Маршрут нам підібрали не найлегший. Отже, ми виїхали шістьма екіпажами (3 CR-V, 2 Crosstour і 1 Pilot) з смт. Жденієво у бік польського кордону. Спочатку дорога з асфальтної сільської дороги плавно переростала в грунтову, а потім - і зовсім пропала, перетворившись на глинисту, чимось схожу на маргарин, суміш. Деякі місця довелося долати плавом ...

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»