• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новости дня от «Контрактов» за 30.09.2013 г.

Про що говорять цього ранку

Російський політтехнолог розкрив мрію Путіна щодо України 

У президента РФ Володимира Путіна є політична мрія і «надзавдання» широкого об'єднання «історичних земель» навколо Москви, відтворення Імперії, СРСР з якимось новим обличчям. 

Смерть соціальної держави: що чекає Україну в новій Європі 

Голландський король Віллем-Олександр, виступаючи з традиційним урядовим посланням, заявив про смерть соціальної держави ХХ століття. 

Українські церкви підтримали євроінтеграцію України 

Глави та представники десяти українських церков підтримали європейську інтеграцію України і закликали сусідів поважати цей вибір. 

Пинзеник закликав спустити курс долара з повідка 

З середини 2011 року Україна витратила $16 млрд золотовалютних резервів на утримання валютного курсу. 

Дружба з Росією: вибір або рабство 

Його тіло нило, ніби по ньому проїхав КамАЗ. Прокинувшись вранці, він насилу підняв руку. Яскраве сонце пробивалося крізь прозору фіранку, сліпило очі. Поруч на тумбочці стояв стакан і зелена пляшка з мінеральною водою. Біля квітчастої лампи лежала пара таблеток аспірину. 

Як купити чи продати квартиру згідно нових правил 

Практичні рекомендації проведення угод з нерухомістю після введення заборони на готівкові операції на суму понад 150 тис. грн. 

Дні Львова у Києві (фоторепортаж) 

З 19 по 22 вересня двір «Мистецького Арсеналу» перетворився на серце Львова - площу Ринок з міською ратушею і Італійським двориком, в ці дні в Києві проходили Дні Львова. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»