• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 03.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Особисті дані українців захопили рейдери 

Колектив Госинформюста заявляє про рейдерське захоплення підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції. 

Хто на вибори: злочинці, нев'їзні та інші одіозні особистості 

Лічені тижні залишилися до старту передвиборної гонки в п'яти округах, в яких ЦВК не змогла встановити результати виборів. У кожному з цих округів була своя історія, але об'єднує їх те, що градус протистояння досяг такого напруження, що доходило, в тому числі, до фізичного протистояння між сторонами, в якому подекуди активну участь брав «Беркут». 

Герега купує «Нову лінію» 

Найбільша мережа формату DIY «Епіцентр», що належить нардепові від Партії регіонів Олександру Герезі і його дружині, секретарю Київради Галині, купує свого головного конкурента - мережу будівельних супермаркетів «Нова лінія». 

Повний shutdown: як виключити і включити державу 

Американський конгрес не домовився з Обамою з приводу грошей на чиновницькі витрати і американська держава трохи «вимкнулася». Поки, як стверджують, на третину. 

Синоптики обіцяють, що тепло все ж прийде в Україну 

Вже в кінці тижня погода почне поліпшуватися, і з 8 жовтня розпочнеться бабине літо. 

Росія відмовиться від українського сала 

Россільгоспнагляд може переглянути умови поставок української продукції тваринництва. 

Виставка «Мир у світі» (фоторепортаж) 

25 вересня в Києві в Центральному будинку художника відбулося відкриття 21-ї міжнародної виставки «Мир у світі» (WORLD PEACE ART EXHIBITION). На виставці представлено близько 160 робіт сучасних японських художників (картини, каліграфія, кераміка, фотографія та література), а також 100 оригінальних писанок, створених японськими художниками з метою сприяння встановленню миру у світі через мистецтво. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»