• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Тимошенко погодилася на лікування в Німеччині. Януковичу передано прохання про її помилування 

Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європейського парламенту Пет Кокс передали екс-прем'єру Юлії Тимошенко пропозицію про лікування в Німеччині, і екс-прем'єр її прийняла. 

Непочесне заслання: навіщо Кузьміна приземлили на місце Шуфрича 

Одіозного першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна відправили у відстійник кадрів - РНБО. Прибрати цього скандального персонажа вимагав Брюссель до саміту ЄС. Подейкують, незабаром «помножать» на нуль і всіх його людей в ГПУ. 

Російські депутати «сумують» за колишньою братською дружбою з Україною 

Російським парламентаріям «сумно» у зв'язку з майбутнім підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

Опозицію звинуватили в підтримці євроінтеграції тільки на словах 

Українська опозиція займається блокуванням прийняття необхідних для підписання Угоди про асоціацію з ЄС законопроектів, заявляє народний депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник. 

Без відриву від виробництва: кому і навіщо потрібні корпоративні університети 

Для міжнародної бізнес-структури рівня МакДональдз власний університет - осередок корпоративної культури і стратегічно важлива сполучна ланка, що об'єднує різні підрозділи. Вітчизняні компанії поки що ставлять перед собою завдання простіше: забезпечити себе кадровим ресурсом, підвищити продуктивність праці новачків і/або підзаробити на наданні платних освітніх послуг. 

Валютні депозити громадян примусово переведуть в гривню 

Нацбанк розглядає можливість конвертації валютних депозитів фізосіб в національну валюту. 

Chernihiv Jazz Open (фоторепортаж) 

27 і 28 вересня у Чернігові проходив вже традиційний, четвертий міжнародний джазовий фестиваль Chernihiv Jazz Open. Основні концерти відбувалися у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка. У суботу вдень на Зеленій алеї пройшов джаз-парад і безкоштовні виступи чернігівських джазових колективів. Також у зв'язці з фестивалем на третьому поверсі театру проходила виставка джазової фотографії київського фотокореспондента Олександра Зубка. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»