• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 06.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Кличко знищив російські амбіції в боксі

У 12-раундовому бою за титул чемпіона світу в суперважкій вазі Володимир Кличко дав росіянину Повєткіну можливість встояти на ногах і захистив титули чемпіона за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Тимошенко під заставу, або Справа безчестя

Вже лише те, що по країні не прокотилися святкові маніфестації у зв'язку зі згодою Юлії Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини, говорить про правильність її рішення.

Міліція хоче стежити за українцями за допомогою Укрзалізниці

МВС рекомендувало Державній адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця» вносити до проїзного квитка паспортні дані пасажира.

Нештатні проблеми Штатів: чи загрожує американській економіці дефолт

В останні дні все частіше лунають одні й ті ж питання - а що там з доларом? Чому так виріс євро? І що тепер робити з гривнею? Втім, громадськість даремно хвилюється - обвал гривні поки не очікується. Те, що зараз відбувається з валютами - реакція на більш ніж нестандартну ситуацію в США.

Кузьмін скоро замінить Пшонку - політолог

Політолог Віктор Небоженко переконаний, що через певний час Ренат Кузьмін може очолити Генеральну прокуратуру України.

Куди поділися віслюки: єдина в СНД віслюча ферма причаїлася у кримських гір

У кримському селі Залісне рівно десять років тому відкрили єдину в усьому СНД ослячу ферму під назвою «Чудо-віслюк». Зараз на фермі, розташованій в околицях знаменитого Мангуп-Кале, живуть не тільки віслючки, а й воли, страус, цесарки, свині та кози. А народилася неабияка бізнес-ідея спонтанно, з любові до ... коней.

 

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»