• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 07.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Владі підказали, як нейтралізувати Яценюка та Кличка у 2015-му 

Дієвим механізмом виведення з участі у президентських виборах Арсенія Яценюка і Віталія Кличка може бути лише домовленість про підтримку Яценюком Кличка уже у першому турі виборів президента. 

Кінець часу: чому в Росії не буде ані реформ, ані розпаду 

Звичайно, заявити, що на Росію насувається чергова економічна криза, - значить, здобути репутацію справжнісінького злостивця, який не помічає поступального розвитку сусідньої країни. 

Дефолт США призведе до світової економічної депресії 

Якщо США відмовляться виплачувати зовнішній борг, це призведе до руйнівних наслідків на фінансових ринках у всьому світі, обвалить долар і спровокує світову економічну депресію. 

Заручник системи, або Повалений прокурор Кюзьмін 

Баба Маша відкрила вузькі дверцята, заховані під сходами. Включила світло. 60-ватна лампочка розірвала темряву коморки. Швабра, кілька ганчірок, залізне відро - весь необхідний інвентар прибиральниці акуратно розкладений. На стіні висить портрет Тімашенко: «Юлі-волю», кілька листівок і рамочка з поздоровленням - «З 65-річчям! Адміністрація». 

Світовий банк погіршив прогноз зростання української економіки 

Світовий банк у жовтні погіршив прогноз зростання валового внутрішнього продукту України в 2013 році до нульового рівня з 1%, який очікувався в квітні поточного року. 

Найнепотрібніші спеціальності 

Коли підвищувати професійний рівень марно 

Design Living Tendency (фоторепортаж) 

2 - 5 жовтня 2013 столичному МВЦ КиївЕкспоПлаза пройшла виставка Design Living Tendency. Це найбільша в Україні виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі, що представляє меблі, світло, декор, домашній текстиль і декор вікна. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»