• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 08.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Путін різко знизив ціну на газ до 260 доларів 

«Газпром» надав Україні знижку на газ для закачування в підземні сховища, - ціна на газ склала близько 260 доларів за тисячу кубометрів. 

Бездонні гаманці: хто фінансує українських політиків 

Активне політичне життя - задоволення не з дешевих, якщо мова йде про всеукраїнський розкручений проект, який постійно потребує підживлення асигнаціями. Хороше фінансування плюс репутація партії та підтримка мас - запорука того, що у політсили є шанс триматися на плаву і претендувати на розділ владного пирога. 

Сергій Соболєв: «По Тимошенко знову торгуються» 

В інтерв’ю Контрактам один з ключових спікерів «Батьківщини», народний депутат Сергій Соболєв розповів про можливі схеми звільнення Юлії Тимошенко і поділився власними передчуттями з цього приводу. 

У Європі підтвердили: Україна не може одночасно бути в ЄС і МС 

Одночасна робота України в рамках Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом і в рамках Митного союзу неможлива. 

Шанс на порятунок: лізингові компанії роблять ставку на ринок вживаних авто 

У 2014 році продаж вживаних автомобілів стане основним напрямком розвитку для лізингових компаній. До такого несподіваного висновку дійшли учасники ІV Міжнародної конференції «Лізинг на автомобільному ринку України». 

Президент Росії говорить, що знову допоміг Україні 

Виявляється, кредит російських банків і знижка на закачування в сховища газу, необхідного для прокачування російського ж палива - це допомога друзям. 

День собак «Щаслива лапа» (фоторепортаж) 

5 жовтня, у Міжнародний День захисту тварин, в київському парку ім. Шевченка пройшов День собак «Щаслива лапа», організований Фондом Happy Paw. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»