• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 10.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Найкращі банки України

Контракти і Незалежна асоціація банків України, рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг», компанії «Аваль-Брок», Dragon Capital, SP Advisors обрали найкращих гравців банківського ринку України в шести номінаціях.

Найкращі банкіри України

Контракти й Незалежна асоціація банків України, рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг», компанії «Аваль-Брок», Dragon Capital, SP Advisors обрали найкращих топ-менеджерів банківського ринку України в шести номінаціях.

Тігіпка і Порошенка призначили головними зі співробітництва з ЄС

Спікер Володимир Рибак призначив співголовами комітету парламентської співпраці ЄС-Україна депутатів Сергія Тігіпка та Петра Порошенка.

Походження сім'ї, приватної власності і держави

Історія з серверами Міністерства юстиції, на яких зберігаються дані про операції з власністю українських громадян, прекрасна ілюстрація ставлення держави до прав власності.

Українські депутати прогуляли засідання делегації Європарламенту по Вільнюсу

Чергове засідання делегації Європарламенту в комітеті парламентської співпраці ЄС-Україна завершилося в Страсбурзі, так і не розпочавшись.

Найбільші невдахи всіх часів і народів

Як би ви себе почували, якби вийшли з бізнесу за копійки, чия вартість через пару років складе мільярди.

Свято Кольорових Парасольок (фоторепортаж)

На минулих вихідних у столичному парку Пушкіна пройшло Свято Кольорових Парасольок. З них створили чудернацькі інсталяції в парку і прикрасили ними приміщення виставкового центру АККО Інтернешнл. У рамках свята відбулася hand-made ярмарка і різноманітні майстер-класи для дітей і дорослих. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»