• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 11.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У «Батьківщині» з’явилася нова «тушка» 

У фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді з'явилися нові, «приховані», «тушки». 

До дедоларизації будь готовий: головні тренди в фінансовій системі України 

Попри песимістичні прогнози, що передрікали гривні ще минулої осені карколомний обвал, ані падіння золотовалютних резервів до рекордної позначки 2007 року, ані скорочення ВВП, ані дефіцит торгового балансу дотепер не можуть зрушити курс національної валюти до долара з мертвої точки. 

Євродепутат: Янукович може сісти у в'язницю на зразок Тимошенко 

Він зазначив, що, на відміну від єврокомісара Штефана Фюле, він може не оперувати такими дипломатичними термінами як «практичні результати і дії». 

Будували хатинку - вийшов хмарочос: підводні камені ліберального будівельного законодавства 

Спрощені правила дозволяють девелоперам обходити норми безпеки і перетворюють купівлю нового житла або прогулянку по громадському об'єкту у вельми ризиковану річ. 

«Помаранчева революція» і Кучма викликали у Путіна шок і образу 

«Помаранчева революція» і поведінка Леоніда Кучми під час цих подій дуже серйозно шокувало президента Росії Володимира Путіна. 

Як Росія принизила Азарова 

У Росії прес-секретарі не бояться брати на себе роль своїх шефів і офіційно коментувати висловлювання представників української влади. 

Віталій Кличко привів Володимира до Ради (фоторепортаж) 

Віталій Кличко привів Володимира до парламенту. Чемпіону аплодували стоячи депутати всіх фракцій. А дехто - навіть фотографувався. Приміром, народний депутат Андрій Парубій виклав фото з боксером на своїй сторінці із підписом: «Щойно мав змогу привітати Володю Кличка з перемогою! Я ніби високий, але між братами виглядаю, як карлик». 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»