• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович торгується з Меркель за «режим» для Тимошенко

Представники чинної влади в Україні не поспішають вирішувати питання Юлії Тимошенко, оскільки намагаються вибити для неї суворий режим при лікуванні в Німеччині.

За що любити Івана: чим погрози росіян корисні українцям

Стабільність – ознака класу. Не минає і дня, щоб російські чиновники не попередили Україну про насування економічних викликів. І кожного разу лунають геть різні оцінки майбутньої катастрофи після підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Українців «вилікували» від валютного голоду

Українці в січні-вересні 2013 року купили іноземної валюти на $941 млн більше, ніж продали, що в 6,7 рази менше, ніж за аналогічний період 2012 року ($6,285 млрд).

Як дорослі, або Так хто ж вважає!

Кожен чоловік пам'ятає почуття гордості, яке переповнювало його в пізні хлоп'ячі роки під час першого гоління, коли лезо зрізало майже невидимий, а то й зовсім неіснуючий пух. У пам'яті кожної жінки залишився перший ліфчик, хоча і одягався він, власне, ще ні на що. А як забути? Адже вперше - як дорослі!

Люби мене навіть по смерті

Місто в місті. Мабуть, саме так найкраще можна описати цвинтар – місце, якому відведена роль зберігання пам’яті. Тієї, яка метафізична, і тієї, яка тілесна. У містах залишаються прекрасні (й не дуже) будинки, натомість їхні будівничі й мешканці з часом переселяються у нове, чи то пак старе місто – підземне. Зрештою, міський цвинтар найкраще може пояснити нам саме місто.

Азаров хоче позбавити українців новорічних свят

Тривалих новорічних свят, швидше за все, не буде, українці працюватимуть відповідно до календарних графіків.

Стиль мільярдерів: як живуть найбагатші сім'ї світу

«Дійсно, багато мільйонерів ходять в лахмітті і їздять на дешевих машинах - але, щоб дозволити собі це, треба бути мільйонером. Жебрак в такій ситуації невимовно страждав би від когнітивного дисонансу, тому багато бідніх людей прагнуть дорого і добре одягтися на останні гроші », - Віктор Пєлєвін, Generation П. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»