• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 18.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович перед Вільнюсом повернеться в бік Росії - польський політик

Президент Віктор Янукович обрав європейський вектор виходячи зі своїх інтересів та інтересів свого оточення. Але до вільнюського саміту може відбутися «поворот» під тиском Росії, заявив екс-голова польського МЗС Адам Ротфельд.

Як зробити нашу освіту найкращою у світі

Виявляється, «реформи, розпочаті у вітчизняній освіті, відповідають найкращим моделям світового досвіду. Українська освіта має потенціал, щоб стати однією з найкращих у Європі і світі». Не віриться? Мені теж. Але так вважає наш міністр освіти, і допомогти йому здійснити мрію - мій обов'язок громадянина і педагога.

Росія не змогла показати Україну «принади» Митного союзу

Російська Федерація не змогла показати Україну переваги від вступу до Митного союзу.

Топ-5 комерційних довгобудів столиці

У Києві десятки готелів, офісів і торгових центрів роками чекають, коли ж їх добудують. Але пощастить лише одиницям - у девелоперів не вистачає грошей на завершення будівництва, а продавати колись дорогі об'єкти за мізерними цінами вони не готові.

В Україні офіційно дозволили поклонятися Макаронному монстру

В Україні офіційно з'явився громадський рух «Українська пастафаріанская церква», вона ж Церква Літаючого Макаронного Монстра.

Не поспішайте продавати квартиру. У 2014-му почнеться економічне процвітання

Аналітики Bank of America Merrill Lynch пророкують економічний бум у всьому світі і зростання цін на нерухомість.

Великий Антикварний Салон (фоторепортаж)

16 жовтня о Мистецькому Арсеналі пройшло урочисте відкриття VІ Великого Антикварного Салону. Центральним акцентом виставки стали твори найяскравіших художників ХХ століття - Марка Шагала, Пабло Пікассо, Моїса Кіслінга і Хани Орлової.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»