• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 20.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Кокс і Кваснєвський терміново повертаються в Україну

Моніторингова місія Європарламенту на чолі з Петом Коксом і Олександром Кваснєвським повертається в Україну з терміновим візитом.

Дорослий вміст, або Теорія відносності порно

Одного разу, за часів моєї роботи в поважному державному закладі, в назві якого фігурували слова «національний» і «стратегічний», викликав мене начальник, нині широко відомий в телевізорі політолог. Лежить перед ним на столі багатосторінковий список.

Угорські колеги «Свободи» вирішили завадити євроінтеграції України

Ультраправа націоналістична партія «Йоббік» (Угорщина) буде перешкоджати угоді про асоціацію з Україною, якщо Київ не виконає низку умов.

На Україні відпрацюють стратегію «європеїзації» інших країн

Успіх у зближенні ЄС і України розширить сферу впливу європейських повоєнних цінностей та інститутів на сотні кілометрів на схід.

Руслан Шапіро: антикваріат з роками тільки дорожчає. Щось - на 10-20%, щось - в рази

В інтерв'ю Контрактам директор антикварного салону «Стара колекція» Руслан Шапіро розповів про те, скільки коштує освіта антиквара, хто в Україні купує антикварні речі і наскільки вигідно інвестувати в предмети мистецтва.

Старий блокнот, або Рік, який людство має в запасі

Ситуація виглядає так: до народження Христа був перший рік до нашої ери, а після народження – одразу перший рік нашої ери. Неважко помітити, що між ними бракує одного року – так званого нульового. Цілком можливо, що якийсь благородний розум навмисно його пропустив, забув, загубив. Щоб дати людству ще один шанс, ще один рік.

Honda на бездоріжжі: грибний (заплив) заїзд

Під приводом пошуку грибів Контракти вирушили в Карпати на тест-драйв автомобілів Honda класу SUV. До деяких грибних місць, в прямому сенсі слова, довелося пливти.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»