• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 21.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Європа наразі відклала рішення по Україні, - ЗМІ 

У понеділок Рада Європейського союзу на рівні глав МЗС обговорить виконання Україною критеріїв підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. 

Союз шантажистів: як вирватися із замкнутого кола Митного союзу 

Традиційна прес-конференція білоруського президента Олександра Лукашенка для російських журналістів (для спілкування з «батьком», зазвичай, ретельно підбираються представники так званої інтеграційної і провінційної преси) завершилася справжньою сенсацією. 

Росія може оштрафувати Україну на $10 млрд 

Фонд національної енергетичної безпеки в своєму аналізі щодо поточної ситуації на ринку газу України відзначає, що недобір Україною в 2013 році російського газу призведе до нарахування їй штрафів у розмірі майже в $10 млрд. 

Україна в плей-офф зіграє з Францією 

Національна збірна України з футболу зіграє у плей-офф відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року з командою Франції. 

Володимир Дубовий: шоколадних справ майстер 

В інтерв’ю Контрактам творець «Львівської Майстерні Шоколаду» Володимир Дубовий розповів у чому секрет його успіху. 

Що і коли п'ють найзаможніші фінансисти 

Фінансисти з Уолл-стріт не вправі відмовлятися від віскі, а «Мартіні» п'ють тільки сухим. 

Виставка «Тихий протест 70-х» (фоторепортаж) 

У Національному художньому музеї України проходить виставка під назвою «Тихий протест 70-х». Експозиція присвячена одному з найменш вивчених періодів історії української культури: до неї увійшли понад сто двадцять робіт, які ще ніколи не були представлені широкій публіці. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»