• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Три країни ЄС не підпишуть асоціацію з Україною без вирішення питання Тимошенко 

Нідерланди, Великобританія і Швеція не приймуть позитивного рішення про підписання Угоди про асоціацію без вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко. 

11 друзів Банкової: за що прищемили тушок 

Наприкінці останнього парламентського тижня гримнуло – з фракції «Батьківщина» виключили чергових тушок. 

Андрій Табалов: «Батьківщина» була приречена 

Позафракційний народний депутат Андрій Табалов (якого через незгоду з політикою Арсенія Яценюка та відмову вступати до фракції «Батьківщина», нарекли «тушкою») у інтерв’ю Контрактам виклав своє бачення того, чому «Батьківщина» один за одним втрачає депутатів. 

Володимир Полочанінов: у «Батьківщині» багато людей не розуміють, що ними маніпулюють 

Народні депутати Володимир Полочанінов і його колега Андрій Павелко розкритикували політику керівництва фракції «Батьківщина» і засудили ліквідацію їх рідного «Фронту змін». Про розпал пристрастей у найбільшій опозиційній фракції в ексклюзивному інтерв'ю Контрактам. 

У Раді зареєстрували змінений закон про лікування засуджених 

Позафракційний депутат Сергій Міщенко зареєстрував зміни до свого законопроекту про дозвіл лікування ув'язнених за кордоном. 

Принтер Азарова 

Навіщо влада запустила друкарський верстат. 

Рандеву в кафе Сент-Поль (фоторепортаж) 

У минулі вихідні в Києві пройшла виставка фіалок «Рандеву в кафе Сент-Поль 2013». Виставкові сенполії (фіалки) постали перед глядачами у всій своїй красі, а бажаючі змогли придбати квітучі рослини. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»