• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Москаль розповів, хто замінить Анісімова в Запоріжжі 

Затриманого в аеропорту Бориспіль запорізького кримінального авторитета і «наглядача» області Анісімова замінить менш публічна і жадібна персона. 

Осіння турбулентність: нові виклики для України 

Сьогодні перед світовою економікою постають цілий ряд нових викликів та загроз: зміна монетарної політики Федерального Резерву США, уповільнення темпів зростання Китаю, великий державний борг і фрагментованість фінансової системи європейської зони і т.п. Що робити Україні? 

Україна буде адаптуватися до норм ЄС 10 років, - міністр 

Процес адаптації угоди з Європейським союзом у разі його прийняття буде тривати 10 років, заявляє міністр юстиції Олена Лукаш. 

Ігор Кушнір: Київ потрібно зробити таким же зручним, як Мюнхен 

Голова правління — президент ПАТ «ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір розповів Контрактам про те, що за 58 років роботи компанією побудовано 44 млн кв. м, новий Генплан — це унікальна можливість для приватних інвесторів, бюрократична машина сильно гальмує розвиток галузі і притік інвестицій. 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 24-31 жовтня 

Майбутній тиждень потішить шанувальників музики, виставок, театру та Хелловіну. 

Азаров звинуватив банкірів у «проїданні» депозитів громадян 

Прем'єр-міністр Микола Азаров вимагає від фінансистів знизити кредитні ставки. 

Конкурс ляльок «Модна лялька» (фоторепортаж) 

З 18 по 20 жовтня в київському Міжнародному виставковому центрі пройшов VI конкурсі ляльок «Модна лялька». Цей конкурс ляльок проводиться раз на півроку, темами осіннього сезону стали «Легенди стародавньої Греції» і «Альфа і омега». 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»