• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Курс виживання: чому влада тисне на бізнес і як із цим боротися 

Боротися зі свавіллям владних органів — справа не з легких. Існує думка, що в разі наїздів контролюючих і правоохоронних органів найкраще домовитися в неформальній обстановці. Але юристи зазначають хибність такої позиції. Пішовши раз на компроміс, компанія створить собі певну репутацію. І вже скоро до неї вишикується черга з недбайливих чиновників, які прагнуть поживитися. А одного разу відбивши атаку, підприємство дасть зрозуміти, що воювати з ним просто невигідно. 

За новим законом Кличко не зможе стати президентом 

Партія регіонів під виглядом економічного закону винесла на голосування норму, згідно якої можна заборонити лідеру «Удар» Віталію Кличку реєструватися кандидатом у президенти. Причому автор закону - депутат від «Батьківщини». 

У Росії засудили арешт екс-депутата Маркова 

Комітет у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків із співвітчизниками висловив різку незгоду і засудження арешту екс-депутата Верховної Ради Ігоря Маркова. 

Про соціальну інженерію і «суспільно-економічні формації» 

Читач цієї колонки напевно знайомий з чудовою ідеєю «наздоганяючого розвитку», навіть якщо він ніколи не чув цих слів. Суть її полягає в тому, що потрібно перейняти у них все хороше і тоді ми заживемо. 

Столичне метро скоро подорожчає, ціна перевищить 3 грн 

Найближчим часом влада столиці запровадить нові тарифи на проїзд у метро - більше 3 грн. 

Українці впали у споживчий песимізм 

Споживчі настрої в Україні ввересні 2013 р. знизилися до найнижчого рівня за останні півтора року. 

Марк Цукерберг заробляє $ 1 млн. на годину 

Засновник Facebook залишається найбільш високооплачуваним топ-менеджером в США 

Найкращі британські фото 2013 

У Британії готуються назвати призерів UK Picture Editor's Guild awards (Нагорода Гільдії видавців періодичної преси Великобританії за кращі фото). А поки журі відібрало 36 знімків-претендентів, зроблених цього року. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»