• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 29.10.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія змусить Україну вносити передоплату за газ

Росія має намір перейти на поставки Україні газу за передоплатою, якщо проблема із заборгованістю не буде вирішена найближчим часом.

Контракти.UA зазнали DDoS-атаки

У неділю, 27 жовтня, близько 14:00 портал Контракти.UA зазнав масштабної DDoS-атаки. Напад продовжився у понеділок, 28 жовтня.

Іди продай пиріжок: що наближає крах Олександра Лукашенка

«Навіть не розраховуйте, що хтось зараз дасть відстрочку, розстрочку за кредитами. Гроші потрібно повертати» - попередив керівників білоруських підприємств президент Олександр Лукашенко.

В Україні готується афера з оціночними компаніями

Фонд держмайна сфальсифікував інформацію про кількість оцінювачів для податкової оцінки.

Дефолт по-американськи: що жителі США думають про недавній локаут і медичну реформу

16 жовтня 2013 лідери Сенату США досягли угоди, яка дозволила збільшити ліміт держборгу країни і відновити фінансування федерального уряду. Фінансування буде відновлено, проте законодавці будуть зобов'язані прийняти повноцінний бюджет на 2014 рік.

Goldman Sachs дав поради для успішної співбесіди

Найбільший інвестиційний банк розповів, як отримати бажану роботу.

Міжнародний день авіадиспетчера (фоторепортаж)

20 жовтня відзначався всесвітній день авіадиспетчера і компанія «Украерорух» люб'язно запросила нас у святая святих - центр управління повітряним рухом на території аеропорту «Бориспіль». Тепер і ви зможете побачити, як виглядають будні авіадиспетчера. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»