• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 02.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Профільний комітет ВР дав добро на звільнення Кабміну

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендує Верховній Раді прийняти за основу і в цілому проект постанови про недовіру Кабінету міністрів України.

Азаров натякає на державний переворот в Україні

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що ситуація з масовими акціями протесту в Києві стала некерованою.

Геннадій Москаль: влада більше не зважиться на «чорну суботу». Вона побачила силу народу

Один із представників силового блоку опозиції генерал-лейтенант у відставці Геннадій Москаль розповів Контрактам про можливі сценарії розвитку подій вуличної революції, про те, чи піде уряд у відставку і чи піде міліція проти народу.

Володимир Олійник: відставки Кабміну не буде

«Говорящим головам» Партії регіонів зараз не позаздриш – потрібно щосили виправдовуватися за дії президента, Кабміну, «Беркута», розкольників ПР.... Навіть у завжди іронічно усміхненого Володимира Олійника, якого допитували Контракти, сьогодні настрій був похмурий.

Як організувати нашу революцію

По-перше, треба визнати, що учорашній день – це безперечний успіх, день ейфорії і радості, фундамент нашої завтрашньої перемоги.

Інвестори чекають дефолту України

Українські облігації дешевшають, а страховка від невиплат за зобов'язаннями дорожчає

Бої на Банковій (фоторепортаж)

1 грудня на вулиці Банковій біля Адміністрації президента невідомі, всупереч закликам лідерів опозиції, влаштували обстріл камінням кордону спецназівців підрозділу «Беркут». Після цього силовики пішли в атаку і відтіснили мітингувальників.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»