• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 03.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Опозиція не змогла відправити уряд Азарова у відставку

Верховна Рада України не змогла прийняти у вівторок постанову про недовіру уряду Миколи Азарова.

Надзвичайний стан по-українськи: чого чекати від влади

Експерти розповіли Контрактам наскільки велика ймовірність оголошення надзвичайного стану у зв'язку з масовими мітингами незгодних.

Тарас Чорновіл: доля України зараз вирішується олігархами десь у Монако

З екс-регіоналом, а нині вільним політологом Тарасом Чорноволом ми поспілкувалися щойно він прийшов додому після Майдану. Прийшов, аби випити ліки, бо застудився під час кількагодинного стояння на барикадах, і знову піти на революцію. Свою версію того, що відбувається у країні, Тарас В’ячеславович розповів Контрактам.

Мало не буде: чим загрожує введення в Україні надзвичайного стану

Заборона масових заходів та страйків, обмеження на пересування, введення комендантської години, перевірка документів і огляд громадян, їх майна, в тому числі житла, автомобілів та ін, примусове відчуження або вилучення майна і навіть особливий порядок користування комп'ютерними мережами - це далеко не повний перелік того, що чекає на громадян у разі введення режиму надзвичайного стану.

Тест-драйв Juke Nismo: літак на колесах

«1000 чортів!». А точніше: «200 коней!». Приблизно так, з емоціями д'Артаньяна з «Мушкетерів» вигукуєш, ледь доторкнувшись до педалі газу на автомобілі Jukе Nismo, який тестували Контракти.

Масові протести можуть призвести до девальвації гривні

Небажання влади йти на компроміс з прихильниками Євроінтеграції може негативно позначитися на курсі гривні.

Як Азаров залишився прем'єром (фоторепортаж)

3 грудня Верховна Рада відмовилася підтримати резолюцію про висловлення недовіри Кабінету Міністрів, що спричинило б його відставку. За відповідну постанову проголосували 186 депутатів при необхідних 226. Під час засідання парламенту біля його стін мітингувало близько 20 тис. чоловік з вимогою відставки уряду. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»