• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Непарламентський вислів

Рішучість нікуди не зникла. Залишення Майдану для кожного з мільйонів громадян, що ненавидять, - не поразка, не кінець, а глухий кут. Якщо немає виходу, якщо система побудована таким чином, що захистити себе, сім'ю, дітей, друзів можна тільки йдучи під кийки «Беркуту», в підлий суд і в тюрму ... Навіщо вам це, тупі виродки, навіщо вам громадяни-партизани, які тільки і думають, як стерти вас з лиця землі?

Луценко: влада готова до силового розгону Євромайдана

Екс-міністр МВС Юрій Луценко заявляє, що кожен день влада планує, але відкладає реалізацію сценарію з силового розгону Євромайдана в Києві.

В Україні можливий валютний голод і неповернення депозитів - Moody `s

Міжнародне рейтингове агентство Moody `s заявило про зростання ризиків, що протести в Україні можуть спровокувати різке зростання попиту на іноземну валюту, тим самим погіршуючи і без того хитку ситуацію з ліквідністю в країні.

Доля української революції вирішиться за 48 годин - Кваснєвскький

Прихильники інтеграції з ЄС мають бути рішучими і тримати динаміку протесту, бо лише так можуть змусити Януковича піти на поступки.

Баумгертнер вже в Москві: чому Митний союз виявився фікцією і шантажем

Найдраматичніший конфлікт в новітній історії російсько-білоруських відносин підійшов до кінця. Генеральний директор компанії «Уралкалий» Вадим Баумгертнер, затриманий в Мінську після переговорів з прем'єр-міністром союзної країни Михайлом Мясниковичем, переданий російській стороні і прибув до Москви, де був перепроваджений в слідчий ізолятор.

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 5-12 грудня

Майбутній тиждень потішить шанувальників музики, мистецтва і театру.

Азаров заговорює кризу

Прем'єр не вірить в економічну катастрофу.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»