• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 05.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Оприлюднено список «ворогів Євромайдана»

На сайті політичної партії «УДАР» оприлюднено список суддів, співробітників спецпідрозділу МВС «Беркут» і слідчіх, які, на думку партії, причетні до утисків, побиття, а також засудження і переслідуванню активістів Євромайдана.

Міліція погрожує застосувати силу до мітингувальників

Співробітники правоохоронних органів будуть діяти жорстко в тому випадку, якщо мітингувальники не звільнять захоплені адміністративні будівлі в Києві, повідомив в. о. начальника столичного главку міліції Валерій Мазан.

Корчинський оголошений в розшук за організацію масових заворушень

Лідеру партії «Братство» Дмитру Корчинському пред'явлено підозру за статтею Кримінального кодексу України щодо організації масових заворушень на вул.Банковій 1 грудня, він знаходиться зараз у розшуку.

Рецепт перезагрузки: чому Україні не обійтися без третьої сили

Події у Верховній Раді Україні ще раз підтвердили – опозиція не має конкретного плану. Провал голосування за відставку Уряду, заклик голосувати за постанову комуністів про відставку Уряду, де міститься пункт про відмову від євроінтеграції, пошук Президента в пустих приміщеннях – все це доводить, що народ України має вивести на політичну арену третю силу, яка візьме на себе всю відповідальність за подальшу долю країни.

У ренкінгу кращих країн для бізнесу Україна знаходиться між Індією і Кенією

Україна за рік перемістилася на п'ять позицій вгору в ренкінгу «Кращі країни для бізнесу» американського журналу Forbes і зайняла 99-е місце між Індією і Кенією з 145 країн (рік тому - 141).

Українці для українців

Хочу запропонувати формулу, яка влучно описує мету, до якої могли б прагнути люди, що говорять про «зміну системи в цілому». Як ви вже здогадалися, ця формула звучить, як «українці для українців».

Економічна ситуація в Україні гірша ніж у Єгипті

Країна відчуває гострий валютний голод

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»