• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 06.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Силовий розгін Майдану призведе до розколу країни, - експерти

Українські політологи вказують на небезпеку силового сценарію вирішення політичної кризи в країні, який може призвести навіть до розколу України.

Роман Безсмертний: «У найближчі дні Янукович зробить вибір. Або новий уряд, або силовий розгін»

Колишній комендант Майдану-2004 і екс-посол України в авторитарній Білорусі розповів Контрактам, як він розуміє логіку «нового Лукашенка» - Віктора Януковича, чому троє колишніх президентів не впливають на гаранта і коли народу очікувати розв'язки політичної кризи.

Промисловість України: чи є надія на зростання

У зв'язку з погіршенням світового попиту - проблеми в реальному секторі економіки залишаються. Можна очікувати, що стрімкого підйому в світовій економіці не спостерігатиметься і ситуація залишається вкрай складною. Особливе занепокоєння викликає ситуація в промисловості. На превеликий жаль, наші олігархи не поспішають модернізовувати виробництво, а прагнуть всі прибутки перевести в офшорні зони.

Україна втратила ще 9% міжнародних резервів

Міжнародні резерви України в листопаді зменшилися на 8,9% - до $18,791 млрд.

Мар’яна Садовська: Концерт – це щастя

Вона належить до тих, чиє ім’я чомусь відоміше за кордоном, ніж в Україні. Мар’яна Садовська – передусім музикантка, але співпрацює також із театром, візуальним мистецтвом. Найпростіше сказати, що вона – «людина-оркестр», яка водночас є акторкою, музиканткою, співачкою, її виступи складно назвати просто концертами, бо це ще й вистави з власною драматургією.

Хто надасть Україні фінансову допомогу

Китай вже відмовився кредитувати Україну. Хто наступний?

Штаб революції (фоторепортаж)

У захопленому мітингувальниками будівлі КМДА тепер можна не тільки поїсти, виспатися і отримати медичну допомогу, а й підстригтися - у штабі Євромайдана відкрилася революційна перукарня.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»