• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 09.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович в Межигір'ї обговорював «зачистку» Майдану

У президента обговорювалися плани «введення ситуації в конституційне русло», які передбачають можливість зачистки Євромайдана.

Майдан хочуть взяти в блокаду, щоб заморити голодом і холодом

Майдан береться в кільце блокади, щоб ніхто не зміг привозити воду, їжу та дрова.

Спецназ для гривні: чи може силовий сценарій вирішення політичного конфлікту призвести до девальвації

Курс гривні все більше нагадує Дункана Маклауда з клану Маклауд. Наш український «горець» виявляє просто чудеса виживання. Здавалося, створені всі умови, щоб курс полетів далеко за межі Всесвіту.

Майдан як шанс: яким має бути уряд національного порятунку

Політична криза останніх тижнів, що почалася практично відразу ж після зриву процесу європейської інтеграції країни, залишила десь дуже далеко економічні страхи.

В Інтернеті продають уламки київського пам'ятника Леніну

Оголошення про продаж частин пам'ятника Леніну, який був повалений напередодні в центрі Києва, з'явилося на одному з популярних сайтів приватних безкоштовних оголошень в Україні.

У Нацбанку закінчується валюта

Золотовалютні резерви НБУ знизилися до рекордного значення за останні 7 років.

Євромайдан в очікуванні штурму (фоторепортаж)

9 грудня наповнене тривожними новинами: київські станції метро «Майдан Незалежності», «Театральна» та «Хрещатик» закриті через повідомлення про мінування, автобуси з бійцями спецпідрозділу «Тигр», які блокували активісти у Василькові, прорвалися крізь оточення і прибули до Києва, а Арсеній Яценюк заявив, що силові підрозділи готують зачистку Майдану. Учасники Євромайдану зміцнюють барикади і готуються захищати свою територію. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»