• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Януковичу залишилося 3-4 місяці президентства, - експерт 

Президент Віктор Янукович втратить свій пост через 3-4 місяці, вважає американський економіст, дослідник Інституту Пітерсона Андерс Аслунд. 

Майдан не вдасться втримати на свята - Фесенко 

Утримати цільність та велику кількість людей на Майдані буде складно, особливо на свята, вважає політичний експерт Володимир Фесенко. 

Європа готова стати посередником між владою та опозицією 

На Раді ЄС міністри закордонних справ Євросоюзу підтвердили свою готовність підписати угоду про асоціацію з Україною, коли вона виконає необхідні умови. 

Не злий Майдан: чи можлива в Україні зараз громадянська війна? 

З’являється все більше спекуляцій на тему Євромайдану і протестів проти політики Януковича. Мовляв, це заважає економіці, дестабілізує країну, не буде йолки, на Майдані туберкульоз та ГРВІ, і – як пробують нас лякати особливо активні «експерти» – ситуація може вилитися в неконтрольовану громадянську війну. Чи правда це? 

Успішний торг: як виживає і розвивається український ритейл 

З кризи продовольчий ритейл так і не вийшов. Про це говорять керівники більшості найбільших торгових мереж в Україні. Цікаво, що при цьому саме слово «криза» вони воліють не вимовляти, ніби вирішили його просто забути. 

Виставка собак «Кришталевий кубок України» (фоторепортаж) 

У Києві відбулася міжнародна виставка собак «Кришталевий кубок України» та «Київська Русь» - одна з головних подій кінологічного календаря року. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»