• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Юрій Луценко закликав розширити Майдан на всю Україну

Екс-міністр внутрішніх справ України, лідер руху «Третя українська республіка» Юрій Луценко закликав українців із завтрашнього дня розширити територію «Майдану Свободи» на всю Україну.

Дороги назад немає і не треба, або Повернемося - вип'ємо-5

Не приховую, дуже хотілося, щоб все закінчилося швидко. Щоб, побачивши на вулицях сотні тисяч людей і відчувши на собі їх ненависть, керівництво схопилося, спакував валізи і спурхнуло куди-небудь в бік Рубльовського шосе або, ще краще, Уральських гір. Але воно у нас не таке.

Влада не має сили розігнати Майдан, а опозиція його використати - політолог

Сьогодні влада і опозиція лякають один одного різними симуляціями і роблять вигляд, що їм буде страшно.

«Братня» допомога Росії: бійтеся данайців, що дари приносять

Місяць тому в роздумах на тему, що буде, якщо Україна не підпише асоціацію з Євросоюзом, цілком закономірно напрошувався висновок про «братню допомогу» з боку Росії. Ну ось, Євроасоціація провалена, Україна бурлить праведним гнівом, уряд різко прикинув сліпим і глухонімим, а Москва влаштувала аукціон небаченої щедрості, запропонувавши Києву знижку на газ і 15-мільярдний кредит.

Мистецтво капіталовкладення: як заробити на предметах мистецтва

«Предмети мистецтва, зокрема живопис, дешевшають тільки під час воєн, форс-мажорів або стихійних лих. Наприклад, під час Другої світової війни картини Васильківського міняли на борошно. У мирний час вони завжди дорожчають! », - розповідає Контрактам співзасновник аукціонного дому «Корнерс» Ольга Сагайдак.

5 найбільш комерційних свят

Навіщо потрібні масові - міжнародні та національні - свята? Щоб відпочити, розважитися? Зовсім ні. Тільки справжні бізнесмени знають, що саме на свята треба робити гроші. І до самих пікових продаж вже пора починати готуватися.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»