• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Майдан Незалежності: чому зворотнього шляху більше немає

Рік, що минає, мав стати для України часом затвердження геополітичного вибору.

З України депортують 200 іноземців за допомогу Євромайдану

Українська влада прийняла рішення про депортацію 200 іноземців, серед яких значиться ім'я німецького політолога Андреаса Умланда.

Угоди з Росією поставили під загрозу шахтарів України

Укладені в Москві угоди Віктора Януковича і Володимира Путіна передбачають вкрай невигідні умови для української вугільної галузі.

Відлуння Євромайдану: на захист журналістів

В інтерв'ю Контрактам керівник кримінальної практики юридичної компанії «Алексєєв, Барчуков і партнери» Сергій Шапов розповів, якого покарання «беркутівців», які побили журналістів 1 грудня на Банковій, будуть домагатися адвокати та на відшкодування якого матеріального і морального збитку можуть розраховувати постраждалі представники ЗМІ.

Тітушкі прийшли під офіс ПР вимагати гроші за «антимайдан»

У центрі Києва біля одного з офісів Партії регіонів учасники провладного мітингу в Маріїнському парку влаштували акцію протесту: активістам не виплатили обіцяну винагороду.

Час іти на Межигір’я: одинадцять вражень про недільне віче Євромайдану

Я вийшов на народне віче Майдану, знову, як і впродовж трьох тижнів, проїхався перед мітингом у переповненому вагоні метро, немов це година пік, а не недільний обід, побачив справді масову демонстрацію, людей, які налаштовані рішуче й безкомпромісно.

5 важливих заяв Ходорковського після звільнення

Михайло Ходорковський свою провину як і раніше не визнає. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»