• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Українська влада вирішила покласти край зародженню протестного руху, - правозахисники

За останній місяць влада України в багатьох проявах порушувала право людей на мирні зібрання, надмірно застосовувала силу, чинила тиск на учасників акцій.

Дурна нескінченність держборгу: чому нові кредити не врятують Україну

Обсяг і структура держборгу України цілком прийнятні. Як відомо, загальноприйнятий допустимий розмір частки держборгу у ВВП країни становить 60%. Україна досить далека від цього показника - він не досягає і 40% ВВП. Але терміни погашення боргових зобов'язань досить загрозливі.

«Регіонали» геополітично «послали» Януковича, - Томенко

Депутат від «Батьківщини» Микола Томенко вважає, що Партія регіонів не зможе забезпечити наявність своїх депутатів у Верховній Раді для розгляду держбюджету на 2014 рік, оскільки вони «вже роз'їхалися святкувати».

Ми його втрачаємо: чому клієнт відмовляється від співпраці

Відмова клієнта від співпраці завжди неприємна. Тим паче важко втрачати постійного клієнта, який довгий час був вашим партнером.

Даішники відклали впровадження системи відеофіксації порушень

Державтоіспекція відклала впровадження системи фото-відео фіксації правопорушень через відсутність грошей на встановлення обладнання і складну політичну ситуацію в країні.

Як зміниться життя після Майдану

Чим закінчиться боротьба країни з державою.

Льодовий спектакль «Лускунчик XXI століття» (фоторепортаж)

22 і 23 грудня в київському Палаці спорту проходив спектакль «Лускунчик XXI століття», який представив «Театр льодових мініатюр під керівництвом Ігоря Бобріна». Драматургічною основою стала казка Ернеста Гофмана, музичною - творчість Петра Чайковського. У другому відділенні глядачам був запропонований льодовий дивертисмент, що складався з окремих номерів і фрагментів інших вистав Театру Бобріна.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»