• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Учасники Майдану готові стояти до кінця

Фонд «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва» та Київський міжнародний інститут соціології провели два опитування, які з’ясували настрої майданівців та їх очікування подальшого розвитку подій.

Податкові сюрпризи: що нового чекає на платників податків у 2014 році

Відшкодовувати ПДВ в 2014 році Міндоходів обіцяє протягом 11 днів, завдяки скороченню терміну проведення камеральної перевірки з 20 до 5 днів.

Янукович анонсував радикальні кадрові чистки

Найближчим часом Україну чекає низка радикальних рішень, у тому числі кадрових, заявляє президент України Віктор Янукович.

Майдан-2015: прогноз позитивний

Останнім часом в розмовах про наше майбутнє часто звучить думка про те, що, якщо нинішній Майдан «зіллється», то вибори 2015 можна вважати програними. У тому сенсі, що Янукович обов'язково переможе, «всіх замочить», «зачистить політичне поле» і т.д. і т.п. Мені здається, все відбудеться прямо протилежним чином.

Суд у справі Власенко почнеться 3 січня

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що суд почне розглядати кримінальне провадження проти нього про нібито побиття колишньої дружини Наталії Окунської 3 січня 2014, і знову спростовує застосування фізичної сили щодо колишньої дружини.

Росіянам не подобається Майдан

Громадяни Росії підтримують політику української влади і виступають проти кредитування України.

Світ відсвяткував Різдво (фоторепортаж)

Фотопідбірка святкових різдвяних світлин з усього світу. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»