• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 30.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Євромайдан оприлюднив план дій на січень 

Активісти Євромайдану мають намір у січні пікетувати житло Президента України Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова, Генерального прокурора Віктора Пшонки, голови МВС Віталія Захарченка, генерального секретаря РНБО Андрія Клюєва. 

Луценко в Запоріжжі закликав українців боротися із спільним ворогом 

Гостем «недільного» майдану в Запоріжжі, що зібрав більше двох тисяч місцевих жителів, став «чоловік народного депутата України Ірини Луценко», екс-міністр МВС України Юрій Луценко. 

Ось тоді почну знову я законів дотримуватися: кому потрібна легалізація капіталів 

Юридичні та фізичні особи зможуть легалізувати тіньові доходи. Для цього потрібно буде лише задекларувати капітал і сплатити 1% податку. Такі норми нещодавно зареєстрованого у ВР законопроекту №3590. 

Українські профспілки серйозно налаштовані на страйки в новому році 

Профспілки України з наступного року серйозно налаштовані на організацію страйків у країні, заявив голова Конфедерації незалежних профспілок України Михайло Волинець. 

Побиття журналістки Чорновіл: випадковий напад або замовлення 

У резонансній справі вже п'ятеро заарештованих виконавців, але до цих пір не з'ясований мотив злочину. 

Теракти у Волгограді (фоторепортаж) 

За два дні в російському Волгограді сталося два вибухи. Перший пролунав в неділю вранці на вокзалі, другий - в ранковий час-пік понеділка в міському тролейбусі. Правоохоронні органи Волгоградської області вважають, що вибух у тролейбусі за почерком нагадує два попередні теракти - в автобусі (21 жовтня) і на залізничному вокзалі.  

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»